Bloemen

abonnement

We zijn er trost op dat we in Haarlemmermeer en omstreken bekend staan als DÉ bloemist die alles op het gebied van bloemen regelt en waarmaakt. Of het nu eenmalig is of in de vorm van een abonnement, we regelen precies dat bloemstuk of die vaas prachtige bloemen waar uw zakelijke interieur van opfleurt. 

Zeer populair is ons online klantenportaal waar boeketten en bloemstukken op maat worden aangevraagd. House of Wurpel bezorgt vervolgens geheel conform de gemaakte afspraak in Hoofddorp.
Alle boeketten die worden besteld voor levering buiten Hoofddorp worden doorgestuurd naar een collega bloemist op locatie.
Graag buiten Hoofddorp een boeket laten bezorgen door House of Wurpel, neem contact op met de winkel voor de mogelijkheden.

Daarnaast bieden we een ‘zakelijk bloemabonnement’ met daarbinnen de keuze uit diverse tarieven. Hiermee ben je ervan verzekerd dat er bijvoorbeeld bij de receptie, in de directie- of vergaderruimte, wekelijks een exclusieve en op maat samengestelde bos bloemen staat, gedecoreerd in een stijlvolle vaas. 

Geïnspireerd?