House of Wurpel

Wie van mooie dingen houdt, kent de plaatsen waar je die mooie dingen kunt vinden. Wie waarde hecht aan kwaliteit, neemt geen genoegen met minder.

Wanneer jij jezelf hierin herkent, kunnen we elkaar de hand schudden.
Wij houden van mooi vakwerk.

We weten precies waar we de juiste bloemen en accessoires daarvoor moeten inkopen, om er daarna prachtige creaties van te maken.

House of

Wurpel

Bij House of Wurpel! houden wij van bloemen. Daarom is House of Wurpel! al 35 jaar dé bloemist voor de regio Hoofddorp. Wij leveren exclusieve bloemstukken van de beste kwaliteit. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze bloemkunstwerken worden dan ook met de grootste zorg samengesteld en met de hand gebonden. Hierdoor kunt u zowel thuis als op kantoor genieten van de mooiste bloemcreaties. 

De mooiste bloemen en boeketten

online besteld

Zeer populair is ons online klantenportaal waar boeketten en
bloemstukken op maat 
worden aangevraagd.
House of Wurpel bezorgt vervolgens geheel conform de gemaakte afspraak
in Hoofddorp.

Alle boeketten die worden besteld voor levering buiten Hoofddorp worden doorgestuurd naar een collega bloemist op locatie.
Graag buiten Hoofddorp een boeket laten bezorgen door House of Wurpel? Neem contact op met de winkel voor de mogelijkheden.

Via Fleurop verzenden wij nationaal en internationaal
de mooiste boeketten…

Als je op de hoogte wilt blijven van onze workshops, verkoop of andere specials, meld je dan aan via de onderstaande link