Menu

Gommaire indoor

Gommaire – Organic Living staat voor een tijdloze collectie

van binnen-, buitenmeubelen en interieurdecoratie. Dit alles met een organisch accent verwerkt in het design en materiaal.

Het Gommaire organic living concept brengt een nieuw aanbod van meubelen en decoratie voor thuis, op kantoor of op bedrijfslocatie.

Het geeft een unieke look in zowel een traditionele als hedendaagse inrichting. Glaswerk, keramische objecten, modern geweven manden, stoelen en tafels in massieve teak en eik, gestoffeerde zetels en sofa’s, koffietafels, verlichting en nog veel meer!

Een brede collectie aan tuinmeubelen in aluminium en massieve teak maakt het plaatje volledig.

Voor thuis, op kantoor of een andere bedrijfslocatie: de accessoires en meubels van Gommaire zijn een aankleding voor iedere ruimte. Alle items zijn ontworpen door de Belgische oprichters Bert en Laurent, die natuurlijke producten hoog in het vaandel hebben staan en graag werken met organische vormen.  Dit geeft een unieke look in zowel een traditionele als hedendaagse inrichting. Glaswerk, keramische objecten, modern geweven manden, stoelen en tafels in massieve teak en eik, gestoffeerde stoelen en banken, koffietafels, verlichting en nog veel meer: Gommaire heeft een brede collectie.

GOMMAIRE VAZEN

Een geliefd product bij klanten zijn de Gommaire vazen. Denk bijvoorbeeld aan de kenmerkende, prachtige Bottle Vase Hendrik. Deze slanke vaas van grijs glas is 80 centimeter hoog en heeft een warme, sierlijke uitstraling. Ook de Vase Poppol is een bekende Gommaire vaas. De ronde bolvormen geven een speels effect, het topaasglas zorgt voor een rustige look. Of wat dacht u van de opvallende Vase Fleur, met z’n kromme design een typerend item in de collectie Gommaire vazen. Wilt u graag een woonaccessoire in dezelfde stijl als uw Gommaire vaas? Er zijn ook verschillende Gommaire kaarsenhouders, kaarsen en plantenpotten te koop.

GOMMAIRE VAZEN EN ACCESSOIRES KOPEN?

House of Wurpel heeft een aantrekkelijk assortiment Gommaire vazen en andere woonitems, zowel in de webshop als in onze showroom/winkel. Deze is geopend van donderdag tot en met zaterdag. Kom gauw eens langs om de organic living-lijn van Gommaire te bekijken en ervaren, of shop ontspannen online vanuit huis.

Lees meer