Menu

zijden boom

Wij bieden een ‘zijden boomabonnement’ met daarbinnen de keuze uit diverse tarieven.

Hiermee ben je ervan verzekerd dat er bijvoorbeeld bij de receptie, in de directie- of vergaderruimte, een exclusieve en op maat samengestelde zijden boeket of zijden boom staat, gedecoreerd in een stijlvolle vaas of bijzondere pot. 

Ze zijn een stijlvolle toevoeging aan je vergaderzaal, hotellobby, restaurant, receptie of directiekamer: zijden kunstbomen. Ook in een woonkamer of eetkeuken misstaan kunstbomen natuurlijk niet. Of je nu gaat voor een groene kunstboom of juist voor een fleurige kunst bloesemboom: al onze kunstbomen zijn natuurgetrouw en gemaakt van hoogwaardige zijde. Ze zijn niet van echt te onderscheiden.

Zijden boom

Een zijden boom op kantoor, in het Restaurant, Hotel of thuis?

Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Kunstbomen zijn duurzaam

Kunstbomen van zijde zijn niet alleen trendy en een echte eye catcher in een interieur, ze zijn ook nog eens duurzaam. Terwijl echte bomen kunnen afsterven, blijven zijden kunstbomen jarenlang mooi. Ook is er voor het produceren van kunstbomen van zijde veel minder energie nodig dan voor het kweken van echte bomen. Een verantwoord alternatief dus.

 

Onderhoud kunstbomen

Een ander voordeel van zijden kunstbomen binnen: je hoeft ze niet te verzorgen. Ze hebben immers geen water of voedingsstoffen nodig. Bovendien vereisen ze geen bijzondere groeiomstandigheden, zoals een lichte plek of niet op de tocht. Je kunt een zijden kunstboom binnen dus op iedere gewenste plek neerzetten, van een donker hoekje tot naast de entree of openslaande deuren.

 

Kunst bloesemboom

In ons assortiment vind je een aantal verschillende soorten kunstbomen van zijde. Zo hebben we kunstbomen met groene bladeren, maar ook varianten met bladeren in herfstkleuren. Liever het hele jaar lente in je interieur? Dan kun je kiezen voor een kunst bloesemboom, met bijvoorbeeld witte of roze bloesem. Een nep bloesemboom van zijde is net zo levensecht als de kunstbomen met blad. We bieden ook een ruime keuze aan exclusieve potten en bakken, voor iedere kunstboom en voor iedere smaak is wel iets geschikts te vinden. Zo wordt je kunstboom een waar pronkstuk.

 

Kunstboom kopen

Wil je graag een kunstboom kopen? Neem een kijkje in ons assortiment in de webshop of kom gerust langs. In onze grote showroom van duizend vierkante meter creëren wij zijden bomen en ontwerpen we interieurs met zijden planten en bomen. Liever een kunstboom huren? Ook dat kan bij ons. Wij bieden een ‘zijden boom abonnement’ met daarbinnen de keuze uit diverse tarieven.

 

Lees meer