Menu

zijden boeketten

bij House of Wurpel vervaardigen wij prachtige zijden boeketten zowel voor de verkoop als verhuur.

Zijden boeketten

Een zijden boeket op kantoor, in het Restaurant, Hotel of thuis?

Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op
Kerst boeketten

Ontdek de betovering van de feestdagen met de zijden kerstboeketten van House of Wurpel! Onze prachtige creaties brengen de perfecte sfeer in je interieur, kantoor of elke andere locatie.

Laat je omgeving stralen met onze met zorg samengestelde zijden kerstboeketten. Breng de magie van de feestdagen in stijl!

Kerstboeketten
Herfst boeketten

Laat de kleuren van de herfst schitteren in jouw huis, op kantoor of elke andere plek met de zijden herfstboeketten van House of Wurpel!

herfstboeketten

In veel interieurs zie je tegenwoordig zijden boeketten staan. Zowel voor thuisgebruik als in het bedrijfsleven kiezen steeds meer mensen voor deze hoogwaardige kunstbloemen van zijde. Ze zijn een prima alternatief voor verse bloemen. Onze zijden bloemen boeketten zijn met oog voor detail en van hoge kwaliteit zijde gemaakt. De vorm van de blaadjes, de structuur van de steel: een zijden bloemen boeket van House of Wurpel is natuurgetrouw en dus niet van echt te onderscheiden.

Verantwoorde bloemen

Zijden bloemen zijn niet alleen hip, ze zijn ook nog eens heel duurzaam. Waar verse bloemen binnen één of twee weken in de prullenbak verdwijnen, blijven zijden boeketten jaren goed. En: voor de productie van een zijden bloemen boeket is lang niet zoveel elektriciteit nodig als in kassen waar verse bloemen groeien. Met een zijden boeket kun je iedere dag genieten van verantwoorde bloemen.

Altijd en overal mooi

Bijkomend voordeel van onze zijden boeketten is ook dat u ze op iedere gewenste plek neer kunt zetten, of er nu veel of weinig daglicht is. Waar verse bloemen liever niet op de tocht staan, kunnen zijden bloemen daar goed tegen. U hebt geen groene vingers nodig voor deze bloemen en kunt nooit vergeten om ze water te geven: ze zijn altijd en overal mooi. Op voorzichtig afstoffen na, heeft u aan een zijden boeket weinig werk.

Soorten zijden bloemen boeketten

Of u nu zoekt naar bloesems, boeketten in één specifiek kleurpalet of juist naar een boeket met verschillende soorten en kleuren: bij ons kunt u terecht voor allerlei samengestelde zijden bloemen boeketten. Ze zijn er in diverse formaten, geschikt voor iedere ruimte. Wilt u een klein, subtiel zijden boeket voor in de vensterbank van uw restaurant? Of juist een groot, aanwezig boeket voor in de lobby? U bent bij ons aan het juiste adres. We hebben daarbij ook een ruime keuze uit exclusieve potten en vazen.

Kopen of huren

Kijk rond in ons assortiment op de webshop, of kom gerust eens langs. In onze duizend vierkante meter grote showroom maken wij zijden boeketten en zijden bloemen- en plantencreaties, en ontwerpen wij interieurs. Laat u inspireren voor uw levensechte, nieuwe zijden bloemen boeket! Bij ons kunt u de boeketten kopen, maar ook huren.

Abonnement op zijden boeketten

Wij bieden tevens een ‘zijden bloemabonnement’ aan, met daarbinnen de keuze uit diverse tarieven. Hiermee bent u ervan verzekerd dat er bijvoorbeeld bij de receptie, in de directie- of vergaderruimte een exclusieve en op maat samengestelde zijden boeket staat, gedecoreerd in een stijlvolle vaas.

Lees meer