Menu

Keijser & Co.

Keijser & Co. staat voor luxe meubels en maatwerk. Bepaal zelf de afmeting en indeling van een kast, de opstelling en stof van een bank en het onderstel van een fauteuil: de mogelijkheden zijn eindeloos. Met Keijser & Co. past je nieuwe meubel altijd bij jouw stijl, interieur en wensen.

Maatwerk is onze kracht. Dankzij de vele opties passen onze meubelen altijd bij jouw stijl, interieur en wensen.
Bepaal zelf de afmeting en indeling van een kast, de opstelling en stof van een bank en het onderstel en de stof van een fauteuil.
De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen creëren we jouw droominterieur!

Geïnspireerd en nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Keijser & Co. meubelen is al 17 jaar actief in het ontwikkelen en fabriceren van stijlvolle, hoogwaardige meubelen. De passie van de twee oprichters ligt in het creëren van warme, tijdloze en persoonlijke interieurs die veel woongenot geven en die tegelijkertijd praktisch zijn. Keijser & Co. meubelen zijn niet alleen functioneel, maar maken ook een statement in elk interieur. De kracht van Keijser & Co.: maatwerk leveren.

Assortiment meubelen Keijser & Co.

Of je nu interesse hebt in een Keijser & Co. bank, een Keijser & Co. salontafel, een Keijser & Co. eetkamerstoel of een Keijser & Co. Eettafel: het assortiment is groot, net als de mogelijkheden voor maatwerk. Kies bijvoorbeeld voor een andere maatvoering van de loungebank, een speciale beits voor op je kast of een unieke stof voor je stoel. Samen met Keijser & Co. meubelen creëer je altijd jouw droominterieur. Maatwerk is voor Keijser & Co. niet beperkt tot alleen woon-, slaap- en eetkamers, maar is ook toepasbaar in restaurants, hotels en kantoorruimtes.

Oprichters Keijser & Co. Meubelen

Keijser & Co. meubelen werd opgericht in 2005 door Aard Keijser en Lonneke van der Weyden. Beiden hadden al geruime tijd ervaring in de wereld van interieur voordat ze hun krachten bundelden. Aard had 20 jaar lang gewerkt in het familiebedrijf Novio Forum, een groothandel in meubels gevestigd in Nijmegen. Lonneke had na haar Textiel Management Opleiding (TMO) veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van styling en vormgeving bij het Engelse stoffenhuis Romo. Samen vormen zij de drijvende kracht achter Keijser & Co.

Meer weten over Keijser & Co.?

Ben je geïnspireerd geraakt en nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Keijser & Co voor jou? Maak een afspraak bij House of Wurpel via info@houseofwurpel.com of bel naar: +31(0)23 563 1965.

Lees meer