Menu

Claudi kussens & plaids

Genieten van volle, donszachte sierkussens die ook nog eens een luxe uitstraling geven? Dat kan met Claudi kussens, handgemaakt in Nederland met de hoogste kwaliteit stoffen. 

Een prachtig uniek product met passie en enthousiasme.

Op de bank, op het bed of in een heerlijke stoel: sierkussens kleden ieder interieur net een beetje extra aan. Claudi kussens doen daar nog een schepje bovenop. Ze toveren jouw inrichting om in een stijlvol, modern en chique geheel. Claudi kussens staan namelijk bekend om hun hoogwaardige interieurstoffen met unieke dessins, modieuze kleuren en fraaie structuren. Ieder Claudi kussen is gevuld met binnenkussens van eendendons, voor een goed gevulde look en een comfortabele zitervaring.

Wij streven ernaar om elk jaar twee nieuwe en spannende kussen collecties te ontwerpen. We zoeken steeds samenwerkingen met diverse stoffenleveranciers en werken soms ook nauw samen met verschillende ontwerpers voor frisse inspirerende ideeën. Zo krijgt de collectie een uniek karakter, passend bij onze Claudi stijl.

Meer Claudi kussens en plaids vind je bij ons in de shop

Shop

Stylen met Claudi kussens

Met Claudi sierkussens waan je je in hotelsferen, het hele jaar door. Je kunt ze regelmatig verwisselen voor een nieuwe look, bijvoorbeeld bij het veranderen van de seizoenen. Kies voor het najaar en de winter bijvoorbeeld voor donkere, warme kleuren en in het voorjaar en de zomer voor lichte, frisse kleuren. De verschillende prints van Claudi kussens lenen zich goed voor een mix & match-opstelling, maar er zijn ook verschillende uni-varianten voor als je meer van een rustig beeld houdt. Ook in vorm en formaat is er genoeg keuze in de collectie Claudi kussens. Om de look af te maken, kun je jouw Claudi sierkussens combineren met prachtige Claudi plaids.

Stoffen en collecties

Claudi kussens zijn er in drie vaste collecties: Chique, Eclectic en Pure. Twee keer per jaar lanceert Claudi bovendien een nieuwe lijn, gebaseerd op de laatste trends. Claudi zoekt steeds samenwerkingen met verschillende stoffenleveranciers en werkt samen met diverse ontwerpers voor frisse, inspirerende ideeën. De stof van ieder Claudi kussen komt van beroemde stoffenhuizen in Frankrijk en Italië en is geproduceerd met alleen de beste grondstoffen. De sierkussens zijn met de hand gemaakt in lokale ateliers, waar kwaliteit voorop staat.

Claudi kussens kopen?

House of Wurpel heeft een ruim assortiment Claudi kussens, zowel in de webshop als in onze inspirerende showroom/winkel. Deze is geopend van donderdag tot en met zaterdag. Kom gauw eens langs om de Claudi kussens te bekijken en ervaren, of shop ontspannen online vanuit huis.

Lees meer