Menu

AANKLEDING

Bij hotels, restaurants, evenementen
en bedrijven is de eerste indruk cruciaal.

Voelt het gastvrij, verzorgd, luxe? Is de sfeer verrassend,
of zelfs spectaculair?

Met onze aankleding en styling zorgen wij voor precies de juiste ambiance. Wij zijn gespecialiseerd in unieke creaties van hoogwaardige zijden bloemen en planten, smaakvolle zijden boeketten, unieke kunstbloemenconstructies en stoere,
groene wanden.

Alles is mogelijk, alles is maatwerk.

Begin 2023 zijn wij van verse bloemen volledig overgestapt op zijden bloemen en planten.

Dat is duurzamer, gebruiksvriendelijker en bovenal: de zijden kunstbloemen en planten van ons merk Silk-ka doen niet onder voor levend groen.

Bij een bloemenabonnement bepaal je zelf hoe vaak het boeket gewisseld wordt. Iedere maand, elk kwartaal of half jaar?

Alles is mogelijk!

Geïnspireerd en nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Creëer sfeer en stijl met onze event styling

Organiseer je een gala, een intieme bruiloft, een levendig bedrijfsevenement of een boeiende beurs? De juiste event styling kan de sfeer en uitstraling van je evenement aanzienlijk versterken. Bij House of Wurpel begrijpen we dat elk evenement uniek is en een eigen visuele identiteit verdient. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige zijden bloemen en planten, smaakvolle zijden boeketten, unieke kunstbloemenconstructies en stoere, groene wanden om aan al je wensen te voldoen.

Unieke event styling voor jouw evenement
Onze ervaren event stylisten staan klaar om je te helpen bij het creëren van een adembenemende omgeving die de essentie van jouw evenement weerspiegelt. Met onze aankleding en styling zorgen wij voor precies de juiste ambiance. We bieden een breed scala aan mogelijkheden om je evenement tot leven te brengen. Met oog voor detail en creativiteit zorgen we ervoor dat jouw locatie perfect past bij het thema en de stijl die je voor ogen hebt.

Decoratie voor verschillende evenementen
Of je nu een intieme ceremonie organiseert of een grootschalige beurs, onze decoratieopties zijn veelzijdig genoeg om aan elke gelegenheid aan te passen. Voor beurzen en andere evenementen begrijpen we dat het creëren van een aantrekkelijke en boeiende omgeving van vitaal belang is. Onze event styling experts helpen je bij het selecteren van de juiste elementen. Van opvallende banners en opvouwbare displays tot innovatieve verlichting en dynamische opstellingen, we hebben alles in huis om een blijvende indruk achter te laten.

Event decoratie huren
Bij House of Wurpel geloven we dat event styling toegankelijk moet zijn voor evenementen van elke omvang. Daarom bieden we de mogelijkheid om verschillende event decoratie-items te huren. Dit stelt je in staat om je gewenste sfeer te creëren zonder je zorgen te maken over opslag of hergebruik. Je kiest zelf uit ons diverse aanbod van zijden bloemen, boeketten en planten voor je evenement.

Duurzame keuze
Bij House of Wurpel omarmen we duurzame event styling met de verbluffende zijden kunstbloemen en planten van Silk-ka. Deze milieubewuste keuze biedt niet alleen langdurige pracht, maar vereist ook geen water of zonlicht. Met hun levensechte uitstraling voegen de zijden bloemen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elk evenement. Bij ons bloemenabonnement bepaal je zelf hoe vaak het boeket gewisseld wordt. Iedere maand, elk kwartaal of half jaar?

Maak van jouw evenement een visueel meesterwerk
Of het nu gaat om het toevoegen van elegantie aan een bruiloft of het creëren van een meeslepende ervaring op een bedrijfsevenement, onze event styling helpt je op weg. Ontdek de mogelijkheden van event aankleding, decoratie en meer bij House of Wurpel en laat onze experts je helpen om je evenement de juiste sfeer te geven.

 

Ben je geïnspireerd en nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

 

Lees meer